PowerShoot Coaching

Missie

Mensen zelf hun eigen schoonheid laten zien en laten ervaren, middels het vastleggen van dat beeld door mijn lens.

Bedrijfsprofiel

Tijd voor verandering. Wees je zelf. Laat aan de wereld zien wie jij bent, hoe mooi je bent. Schoonheid komt van binnen niet van buiten. Sta in je eigen kracht.

Beschrijving

Bij fotografie laat je iets vastleggen. Bijzondere momenten. Jezelf op beeld vastleggen is iets wat de meeste mensen niet gauw doen of willen. Vaak hoor ik “ben te dik” , “zie er niet leuk uit” , “sta er altijd stom op”.  Een paar keer per jaar  op de foto voor een smoelenboek , rijbewijs, paspoort  of jaarlijkse uitje wordt vaak als voldoende gezien…
Een Powershoot is meer dan je even op de foto zetten. Het is jou laten zien hoe mooi je bent van binnen en dat je dat naar buiten uitstraalt.

Bij coaching wordt vaak alleen gewerkt aan de binnenkant van een persoon. Middels een Powershoot kan ik je laten zien hoe dat ook doorwerkt naar de buitenkant. Het geeft een goed beeld van jezelf en hoe anderen jou zien.  Je bent mooi met alles wat je hebt. Je lach, je twinkeling in je ogen en je prachtige uitstraling.

Als jij je krachtig en gelukkig voelt, dan straal je dat ook uit naar buiten. Dat beeld zie je niet alleen op de foto, maar wat nog belangrijker is,  je gaat daar ook naar leven. Het geeft je een geheel nieuwe beleving van jezelf. Dat is wat ik samen met jou met Powershoot wil bereiken.

Powershoot duurt 1,5 uur. In die tijd maak ik ongeveer 200 foto’s. Verschillende foto’s die uiteindelijk een compleet beeld van jou weergeven.  De foto’s krijg je op DVD of via wetransfer in hoge resolutie toegestuurd. Deze foto’s kun je zowel zakelijk als prive onbeperkt gebruiken. Kosten €290,- 

Kom je langs op facebook?


© 2023 Move on . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes..