Waarom Move On?

Visie
Ik onderzoek samen met jou waar je kracht, je passie, je talenten, je valkuilen en mogelijkheden liggen, zodat je verder kan gaan met wat je het liefst doet, waar je blij van wordt, wat je weer doet stralen.

Ik bied hulp die je bij andere instanties misschien niet kunt vinden. Zowel privé als zakelijk, jong en oud.

Particulieren 

Merk je dat je vast loopt in je werk, prive of weet je het gewoon even niet meer hoe verder. Hulp vragen is niet erg. Je kan met een paar sessies heel anders tegen dingen aan kijken, weer weten wat je het liefste doet, weer stralend naar je werk gaan of prive er weer anders tegen aan kijken.

Voor werkgevers

Merk je dat één van je medewerkers niet lekker in zijn vel zit?  Zou nieuwe positieve energie en een andere kijk op dingen en situaties fijn zijn?

Ook voor het terugdringen van ziekteverzuim en het omlaag brengen van ziektekosten, minder burn-outs, een betere samenwerking en meer plezier in het werk?

 

Missie
In tijden van onzekerheid kan je af en toe wel wat steun en begeleiding gebruiken. We gaan op zoek naar onszelf of naar oplossende mogelijkheden. De huidige maatschappij is daar niet altijd even goed op ingesteld. Er is niet altijd een pasklaar antwoord voor handen.

Het is een persoonlijke weg die je moet bewandelen. Met de juiste hulp, kun je die vinden. Zodat je door kunt gaan, en de toekomst weer helder ziet.

Eerst samen en dan alleen!

Kom je langs op facebook?


© 2024 Move on . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes..