Privacyverklaring

Privacyverklaring Just-Moveon.nl

Beste bezoeker van deze website,

Dit is mijn privacyverklaring. Hieronder leg ik uit hoe ik met je persoonsgegevens omga. Dat is namelijk wettelijk verplicht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die mei 2018 definitief wordt ingevoerd.

Iedereen die personengegevens verwerkt of beheert, moet aan die regels voldoen. De overheid, bij monde van de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens, eist dat er netjes wordt omgegaan met de persoonlijke informatie. De cookieverklaring hoort daar ook bij. Die moet op een aparte pagina staan en die vind je hier.

Onderstaande regels hebben betrekking op de website Just-Moveon.nl

De website is eigendom van Jeanette Koenen, gevestigd te Amersfoort.

Je kunt me bereiken via jeanette@just-moveon.nl

Ik stuur de persoonsgegevens die je me geeft per email aan niemand door.

De veiligheid van mijn website wordt ook optimaal ingesteld via een speciale beveiligingsplugin. Die maakt het extra lastig voor digitale boeven om in te breken op de site. Mocht er ondanks alles tóch een beveiligingslek zijn (geweest), dan ben ik verplicht om dit te melden.

Sommige van de plugins zoals AddtoAny (de like buttons), Jet Pack, Google Analytics of mijn eigen site statistieken, verzamelen wél technische gegevens zoals welke browser er wordt gebruikt,  ‘Third party cookies’, of welk internetadres je hebt gebruikt. Meer info over wat bijvoorbeeld AddtoAny doet op het gebied van privacy vind je hier.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Embedded materiaal van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website. Denk bijvoorbeeld aan video’s van YouTube.

Ik stuur persoonsgegevens aan niemand door.

Het invullen van persoonsgegevens gebeurt via een Secure Server, je ziet dat aan het groene vinkje in de adresbalk van je browser. (binnenkort)

De veiligheid van mijn website wordt ook optimaal ingesteld via een speciale beveiligingsplugin. Die maakt het extra lastig voor digitale boeven om in te breken op de site. Mocht er ondanks alles tóch een beveiligingslek zijn (geweest), dan ben ik verplicht om dit te melden.

Sommige van de plugins zoals AddtoAny (de like buttons), Jet Pack, Google Analytics of mijn eigen site statistieken, verzamelen wél technische gegevens zoals welke browser er wordt gebruikt,  ‘Third party cookies’, of welk internetadres je hebt gebruikt. Meer info over wat bijvoorbeeld AddtoAny doet op het gebied van privacy vind je hier.

Over IP-adressen

Voor alle bezoekers: IP-adressen van bezoekers worden opgeslagen door het hostingbedrijf van de website. Bijvoorbeeld voor de statistieken. De beveiligingsplugin van de website slaat ook IP-adressen op. Toch is het zeer zeldzaam dat IP-adressen op die manier gecombineerd worden met andere gegevens en dan herleiden naar echte personen.

Kom je langs op facebook?


© 2018 Move on . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes..
%d bloggers liken dit: